Website

Bugs World Solution Food uit Gent

Bugs World Solution Food is een gezellig insectenrestaurant in Gent. Ze wensten een website die hun passie en bedrevenheid uitstraalt en waar bezoekers onmiddellijk het aanbod kunnen terugvinden. Bugs is niet enkel een restaurant, ze doet eveneens de productie van insecten en verzorgt de catering voor uw event!

Bekijk deze website

Www.bugsworldsolutionfood.com
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

EEN RESPONSIVE WEBDESIGN

Smartphones en tablets, u ziet ze overal in het straatbeeld opduiken! Vroeger werden deze mobiele toestellen eerder als hebbedingetjes beschouwd, maar tegenwoordig is bijna iedereen eigenaar van zo'n toestel.

Met tablets en smartphones kan men overal en op elk moment het internet raadplegen, dus ook uw website! Indien uw website niet responsief is, zal de site niet optimaal weergegeven worden op kleinere schermformaten dan dat van de desktop. Zonde! Want dit wekt enkel frustraties bij de gebruikers op (vanwege het oneindige scrollen en inzoomen om info te vinden) waardoor u het gewenste resultaat niet zal bereiken (vb. contact opnemen, offerte aanvragen, product kopen,...)

bugslunch-detail

Een responsive webdesign past zich automatisch aan aan het scherm waarop het weergegeven wordt. De site schaalt dus mee naar andere schermformaten. Bovendien zal er vaak een andere rangschikking plaatsvinden van de belangrijke elementen op de site.

Dankzij een responsief design kunnen klanten en potentiële klanten van Bugs World Solution Food steeds via hun smartphone of tablet het aanbod bekijken, de openingsuren raadplegen,...

Integratie sociale media

Sociale media zijn niet meer weg te denken. Heel wat bedrijven hebben een eigen pagina op één of meerdere sociale kanalen. Handig, want hierdoor kunnen ze een enorm bereik creëren!

Belangrijk hierbij is om deze sociale media ook te integreren op de website. Zo weten bezoekers ook onmiddellijk dat u  actief bent op Facebook (zoals in dit geval bij Bugs World Solution Food) waardoor u traffic naar uw sociaal kanaal kan genereren.

Een rendabele en aantrekkelijke website

Wenst u eveneens een aantrekkelijk en rendabele website ontwikkelen. Contacteer ons via 056 32 32 01 of vul ons contactformulier! We kijken er naar uit om samen te werken aan uw online verhaal!

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.bugsworldsolutionfood.com


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01