Website

Brasserie Royale uit Kortrijk

Francis Vantomme, zaakvoerder van Brasserie Royale uit Kortrijk beschikt sinds kort over een website die uitgerust is met een responsive design.  Hiervoor kwam hij uiteraard aankloppen bij website specialist Publi4u.

Bekijk deze website

Www.brasserieroyale.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

REPONSIVE WEBDESIGN: COMPATIBELE WEBSITE MET IPHONE EN IPAD

Brasserie Royale krijgt heel wat zakenmensen over de vloer.  Meestal zijn ze in Kortrijk naar aanleiding van bepaalde evenementen of beurzen.  Over het algemeen sleuren zakenmensen de dag van vandaag niet meer met een zware laptop, maar surfen ze met hun Iphone of Ipad op het internet.  Het is dus belangrijk om over een website te beschikken die compatibel is met Iphone en Ipad.

brasserieroyale-detail
Francis Vantomme getuigt over onze samenwerking

Francis Vantomme getuigt over onze samenwerking

De website en de originele realisaties van Publi4U trokken onmiddellijk mijn aandacht.

Vandaar dat de website van Brasserie Royale uitgerust werd met een responsive webdesign.  Concreet wil dit zeggen dat gebruikers van mobiele toestellen op hun wenken bediend worden en niet meer hoeven te scrollen of zoemen om de teksten en foto's optimaal te kunnen bekijken.

Reserveren in twee (muis)klikken dankzij responsive design

Doordat de website responsive is, kan een bezoeker vanop zijn Iphone of Ipad in twee (muis)klikken een reservatie plaatsen.  Uiteraard zijn dit "clicks" en geen muisklikken meer aangezien een smartphone of tablet niet meer over een muis beschikt.

Het gemak van een gebruiksvriendelijke beheersmodule

Onze slogan bij Publi4u is niet voor niks "U beheert uw site, wij maken hem!".  Via een gebruiksvriendelijke beheersmodule (CMS - Content Management Systeem) kunnen foto's, menu's, suggesties, lunchen,... aangepast en of toegevoegd worden.

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.brasserieroyale.be


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01