Website

BN Consult uit Marke

Bn Consult biedt tijdsregistratie- en toegangscontrole-oplossingen aan voor elke KMO. Hiernaast begeleiden ze de klant op een professionele manier bij het installeren van een camera bewakingssysteem.

Bekijk deze website

Www.bnconsult.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

GEBRUIKSVRIENDELIJK CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM

Noël Brysse van Bn Consult wou een professionele website om haar diensten aan te bieden aan KMO's. Om up-to-date te zijn was een eenvoudig Content Management Systeem een absolute must! Hiermee kan Noël zeer eenvoudig informatie toevoegen aan zijn website. Bovendien zijn aanpassingen onmiddellijk zichtbaar voor de websitebezoeker.

Bezoekers kunnen zich registreren op de website om uitgebreide informatie over de diensten en producten te vinden. Dankzij de CMS kan Bn Consult zeer eenvoudig de documenten beheren per registrant.

Noël Brysse van Bn Consult getuigt

Publi4U begeleidt de klant sterk doorheen het ganse ontwikkelingsproces!

Responsive webdesign: optimale weergave op mobiele devices

Aangezien heel wat personeels- en kaderleden van KMO's fervente smartphone gebruikers zijn, spreekt het voor zich dat de website in een responsive jasje moet steken. Dankzij een responsive webdesign wordt de website optimaal weergegeven op zowel desktop als smartphone en tablet. Dezelfde content wordt weergegeven, alleen wordt een andere structuur en design voorzien.

Indien de website niet responsive is, moeten de bezoekers voortdurend inzoomen en scrollen om de gewenste informatie te bereiken. Dit zal al gauw grote irritatie veroorzaken.

Onze CMS vergemakkelijkt uw websitebeheer!

Wilt u dat er ook zo'n goede CMS achter uw website schuilt? Aarzel niet en neem vrijbijvend contact op via 056 32 32 01 of vul het contactformulier in.

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.bnconsult.be


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01