Website

Barra Events uit Kortrijk

Naast het ontwerpen van hun logo vroeg Barra Events aan Publi4U om in te staan voor het ontwikkelen van een professionele, aantrekkelijke website. Met plezier omarmden we dit nieuw project!

Bekijk deze website

Www.barraevents.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

HANDIGE CMS VOOR EEN WEBSITE IN EIGEN HANDEN

Als zaakvoerder van Barra Events wou Jurgen een website die hij makkelijk zelf kan beheren. Een content management systeem biedt de ideale oplossing hiervoor! Zo'n systeem maakt het de websitebeheerder mogelijk om altijd en overal z'n website aan te passen, mits er een internetverbinding aanwezig is.

Zo kunnen pagina's snel en gemakkelijk toegevoegd worden. De teksten worden verzorgd opgemaakt aan de hand van een gebruiksvriendelijke teksteditor. In deze editor kan je al onmiddellijk zien hoe uw tekst er zal uitzien op de site zelf.

barraevents-detail

Ook kent de CMS heel wat uiteenlopende modules. Hieronder een aantal modules die Jurgen koos:

Fotogalerij

Met de fotogalerij kan men eenvoudig een heleboel foto's aan de website toevoegen. Zo kan Jurgen een fotogalerij aanmaken rond een bepaald event en daar dan heel wat sfeerfoto's in onderbrengen.

Nieuws

De nieuwsmodule beschouwen we als een soort van online blog. U kan er blogitems mee toevoegen en deze voorzien van een bepaalde start- en einddatum. Zodra de startdatum aanvangt zal de blog verschijnen en eens de einddatum verstreken is, zal het item onder het archief verschijnen. Op die manier kan u nieuwsitems vooruitplannen.

Getuigenissen

Dankzij deze module kunnen getuigenissen van tevreden klanten online geplaatst worden. Op die manier kan u consumenten die nog geen klant zijn overtuigen om met u in zee te gaan.

Jobs

Dankzij de jobmodule kan Jurgen vacatures online plaatsen waarop geïnteresseerden kunnen reageren door een online sollicitatieformulier in te vullen.

Klassevol grafisch webdesign

De website straalt klasse uit dankzij het mooie grafische design. De goudbruine kleur brengt de sitebezoeker een gevoel van warmte, geluk en levendigheid over. Termen die perfect passen bij een onderneming als Barra Events.

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.barraevents.be


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01