Studiebegeleidingskantoor Re-Mind over Publi4U

ann-coussement-re-mind

Ann Coussement, Re-Mind

“Tom van Publi4U contacteerde me snel na mijn infomailtje en al tijdens onze eerste ontmoeting kreeg ik heel specifieke informatie waarmee ik echt iets was. 

1. Wat was voor u doorslaggevend om met Publi4U samen te werken?

In de zoektocht naar een goede websitebouwer contacteerde ik een aantal bedrijven. De meeste contacten verliepen koud, de offertes waren te algemeen en de verkregen informatie waren al zeker niet op onze zaak van toepassing. Ik voelde me een nummer zonder meer.

Tom van Publi4U contacteerde me snel na mijn infomailtje en al tijdens onze eerste ontmoeting kreeg ik heel specifieke informatie waarmee ik echt iets was. Je merkte dat Tom wist waarmee hij bezig was en echt hielp zoeken naar de beste oplossing. Hun doelgerichtheid en persoonlijke aanpak overtuigde me om met hen samen te werken.

2. Hoe kijkt u terug op de afgelopen periode van samenwerking met Publi4u?

De contacten verliepen uiterst vlot. Hun voorstellen waren telkens heel 'to the point' en tegelijkertijd waren ze flexibel als ik enige aanpassing vroeg. Publi4U volgt zijn klanten uiterst goed op. Ze houden deadlines goed in de gaten en zorgden ervoor dat onze website uitgroeide tot een stevig onderbouwd informatieplatform!

3. Biedt Publi4U een goede balans tussen prijs en kwaliteit?

Een goed uitgebouwde website is toch best een kleine investering, maar zeker zijn geld waard! Publi4U bood mij alvast meer dan ik kon wensen. De opvolging tijdens de uitbouw en ook nu nog is echt iets op terug te vallen. Ook de aangeboden opleiding is een pluspunt. Je kan echt zelf aan de slag zonder veel technische kennis nodig te hebben. Prijs/kwaliteit is Publi4U zeker de investering waard!

4. En ten slotte, hoe zou u Publi4U in een aantal woorden/zinnen omschrijven?

Professioneel, persoonlijk, perfect!


Contacteer Tom Website nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!