Onze diensten

Huisstijl

Huisstijl

Een bedrijf dient zich te onderscheiden van concurrenten op zoveel mogelijk vlakken. Eén van de belangrijkste manieren om dit te doen is via de huisstijl en hierbij aansluitend het grafisch ontwerp. Een pittig grafisch ontwerp is de motor achter uw bedrijfscommunicatie. Het trekt de aandacht van (potentiële) klanten en wekt bij hen interesse voor uw onderneming op.

Creatief design trekt de aandacht

Een pittig grafisch ontwerp is zeer belangrijk. Via dit ontwerp krijgen mensen in één oogopslag te zien wat de identiteit van uw bedrijf is. Het is daarom belangrijk om een creatief design te hebben die de aandacht trekt.

De huisstijl is het gezicht van uw onderneming. Het verhoogt de herkenbaarheid van uw onderneming. Uw identiteit staat of valt met deze huisstijl. De lijn kunt u ook doortrekken voor magazines, brochures, folders, visitekaartjes, nieuwsbrieven, affiches... het succes ervan wordt sterk bepaald door een sterk visueel ontwerp.

Drukwerk om naamsbekendheid te vergroten

Zo goed als alle bedrijven gebruiken promotioneel drukwerk om naamsbekendheid te vergroten. Door drukwerk brengt u (potentiële) klanten op de hoogte over uw bedrijf zelf en de aangeboden producten en/of diensten.

Hoewel online marketing sterk groeit, blijft drukwerk zeer belangrijk. Origineel en creatief drukwerk zorgt voor effectieve communicatie en kan u onderscheiden van uw concurrenten. Een verrassend magazine, een creatieve brochure, gepersonaliseerd briefpapier,... Ze maken allemaal een sterke indruk op uw doelgroep.

Voordelen van creatieve huisstijl

  • trekt de aandacht
  • grotere herkenbaarheid
  • communicatie op één lijn


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01