Onze diensten

Brochure

Brochure

Uw persoonlijke brochure laat een eerste indruk na bij uw potentiële klant.  U krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken waardoor u er best voor zorgt dat dat uw brochures professioneel en aantrekkelijk ogen. Bovendien ligt het grafisch ontwerp van elke brochure best in de lijn van uw huisstijl.

Een brochure bekomt u door het samenvoegen van meerdere bedrukte vellen papier, waarbij de hechting op een speciale manier gebeurt (denk maar aan lijmen of nieten).  De buitenkant van de brochure wordt de omslag of de kaft genoemd en de ingesloten pagina's het binnenwerk. Veelal kiest men ervoor om de omslag of kaft van de brochure wat steviger te maken dan het binnenwerk zodat de brochure langer meegaat. Hierdoor krijgt het een meer luxere uitstraling en da's mooi meegenomen.

In tegenstelling tot flyers of folders kennen brochures vaak een inhoudstafel en paginanummering. Het aantal bladzijden is telkens een veelvoud van vier en het minimum aantal bladzijden is acht. Hierdoor biedt een stijlvolle, creatieve brochure veel meer ruimte dan een flyer of folder waardoor u heel wat informatie kunt opnemen.

Voordelen van een brochure

  • informatief
  • visuele voorstelling van uw gamma
  • cover wekt nieuwsgierigheid op
  • kwaliteitsvolle uitstraling


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01