Onze diensten

Bache

Spandoekreclame wordt steeds populairder. Het idee is vergelijkbaar met bordreclame, maar het leuke voordeel van een spandoek is het gemaak waarmee het op te hangen en op te rollen is. Er bestaan verschillende soorten baches.  Je hebt ze voor zowel binnen als buiten en ze kunnen full color digitaal geprint worden.  

U kan spandoeken laten maken over een bepaalde actie, een wedstrijd, een promotie op een evenement, ... Deze baches kan u zowel binnen als buiten gebruiken. Door gebruik te maken van speciale inkt en weerbestandige materialen blijft uw doek er mooi uitzien, ook al hangt deze dag en nacht buiten in de zon en de regen.

Het allergrootste voordeel van zo'n signalisatie bache of spandoekreclame is dat het enorm opvalt in het straatbeeld. Een professioneel ontworpen doek zal bovendien langer in het hoofd van de mensen blijven hangen. 

De baches zijn in verschillende kleuren, breedtes en lengtes te verkrijgen en er zijn verschillende opties in soorten spandoeken (vb. bache met of zonder randversteviging).

Voordelen van een bache

  • visueel informatie weergeven
  • aandacht trekken
  • beschikbaar in verschillende formaten


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01