Website

Website ontwikkelen door professioneel webdesigner Publi4U

Website ontwikkelen door professioneel webdesigner Publi4U

Wat is webdesign

Webdesign is de wetenschap om een website te ontwikkelen. Zoals u weet staan er op het internet heel veel website online. U wilt dus niet dat uw website als een zandkorrel in de woestijn verloren gaat. Vandaar dat webdesigner #company# er voor zorgt dat uw website uitblinkt op allerlei gebieden. Niet enkel lay-outmatig maar ook technisch en naar zoekmachine optimalisatie toe zorgen wij er voor dat uw website alle verwachtingen overtreft, uw website da's onze zorg!

Website ontwikkelen: analyse

Een uitgebreide analyse van hetgeen u met uw site wilt bereiken is essentieel om tot een goed resultaat te komen. De fase van analyse gebeurt daarom best niet over een nacht ijs. Het is belangrijk om voor uzelf een aantal doelen te projecteren die u door de ontwikkeling van een professionele website gerealiseerd wilt zien. Samen kunnen we dan bepalen hoe we die doelen concreet invullen en op welke manier we deze best bereiken.

De volgende fases in het ontwikkelingsproces worden telkens afgesteld op de analyse. Vandaar dat we nogmaals het belang van een zeer uitgebreide en vergaande analyse onderstrepen. Het bespaart u achteraf heel wat tijd en geld.

Website ontwikkelen: grafische layout

Beschikt uw bedrijf reeds over een huisstijl dan dient deze in uw website gerespecteerd te worden. Beschikt uw bedrijf nog niet over een huisstijl, dan is het misschien wel het uitgelezen moment om uw website, folder, visitekaartjes, briefpapier,... op elkaar af te stemmen. In deze fase van het ontwikkelingsproces van uw site ontwikkelen wij een aantal voorstellen aan de hand van een verkennend gesprek. Deze worden face to face besproken en afgewerkt tot in de puntjes vooraleer we met de effectieve bouw van uw website starten.

Website ontwikkelen: CMS op maat

Uit de analyse fase weten we welke functionaliteiten er in uw site verwerkt moeten zitten. De functionaliteiten worden in de CMS geprogrammeerd. De CMS is de content management (system) module waarmee u zelf op een gebruiksvriendelijke manier de inhoud (teksten, foto's, producten,...) op uw website kan aanpassen.

Door te werken met een CMS kan u, van op iedere pc die over een internetverbinding beschikt, ten allen tijde uw site aanpassen.

Website ontwikkelen: SEO Search Engine Optimization

Naar zoekmachine optimalisatie toe is het belangrijk om van in het begin te kiezen voor een technisch goed onderbouwde oplossing. Zoekmachines hebben immers tijd nodig om uw website te leren kennen. Ze houden van een transparante structuur, evenals uw bezoekers trouwens. Vandaar dat het niet de bedoeling is om de structuur van uw site na drie maanden aan te passen. Vandaar dat de opbouw van bijvoorbeeld uw webpagina links (url's) van groot belang is.

Website ontwikkelen: contacteer uw webdesigner

Contacteer webdesigner #company# vrijblijvend per telefoon via 056 32 32 01.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01